ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας παρέχουμε ΕγκυρότηταΥποστήριξη σε κάθε στάδιο του έργου σας.

Η εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε  φροντίζοντας να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς..

Στρατηγική
Σχεδιασμός
Κατασκευή
Παράδοση Έργου

Κατοικίες Προκάτ

Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που επιβάλει η πράσινη δόμηση, διαθέτουμε την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία στην κατασκευή ενεργειακών κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης έως και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Κάθε  σπίτι κατασκευάζεται μεμονωμένα – μοναδικά για κάθε περίπτωση στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής μελέτης από έμπειρους στη ενεργειακή δόμηση αρχιτέκτονες – μηχανικούς και μηχανολόγους,  προσφέροντας λύσεις στους πελάτες μας και την δυνατότητα στην εταιρία μας ώστε να κατασκευάσουμε για αυτούς σπίτια – κτίρια χαμηλής και πολύ χαμηλής έως και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Τα μεταλλικά σπίτια που κατασκευάζουμε πληρούν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής , τα υλικά από τα οποία τα κατασκευάζουμε είναι εξολοκλήρου φυσικά και ανανεώσιμα υλικά και φέρουν το όνομα κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου.

Επαγγελματικοί Χώροι & Ξενοδοχεία

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου ή τμηματικά την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την διακόσμηση της ξενοδοχειακής σας μονάδας (δωματίου, σουίτας, κοινοχρήστων χώρων, αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, lobby, bar-restaurant, pool-bar), δίνοντας ιδιαίτερες και ξεχωριστές λύσεις για την βέλτιστη λειτουργικότητα και αισθητική του κάθε χώρου που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς σας πελάτες. Σεβόμενοι το χρόνο και τα χρήματά σας.

Επίσης σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την κατασκευή του επαγγελματικού σας χώρου με τρόπο που να ικανοποιεί κάθε λειτουργική και επιχειρηματική σας ανάγκη. Προσφέρουμε λύσεις σε τομείς που αφορούν τον εξοπλισμό και την διακόσμηση επαγγελματικών κτιρίων. Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα την ανακαίνιση και την ενίσχυση κτιρίων καθώς επίσης και την αποκατάσταση ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε αυτά από φυσικές ή άλλες καταστροφές.

Ξυλουργικές Εργασίες - Κουφώματα - Πλακάκια

Χειροποίητες ξυλουργικές εργασίες με μοντέρνες ή κλασικές νότες,  προσαρμόζονται για την ικανοποίηση των πιο υψηλών απαιτήσεων και την κάλυψη των αναγκών κάθε σπιτιού. Πλήθος σχεδίων και χρωματικών επιλογών προσφέρονται για την κουζίνα, τη ντουλάπα και όλων των ειδών τις κατασκευές που έχει ανάγκη ένα σύγχρονο οικογενειακό περιβάλλον για το σπίτι και την εξοχική κατοικία.

Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση των νέων σας κουφωμάτων αλουμινίου και PVC με προσοχή και ελάχιστα μερεμέτια. Τα κουφώματα αλουμινίου μας ανταποκρίνονται άψογα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης εντός της οικίας σας.

Οι τοποθετήσεις στα πλακάκια γίνονται από έμπειρο συνεργείο και το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι άψογο από κάθε πλευρά. Επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες και χωρίς πιθανά μελλοντικά προβλήματα. Παραδίδουμε έργα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

 

💬 6948527739