ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της εταιρείας μας στον τομέα των κατασκευών σε συνεργασία με τα νέα υλικά που παράγονται μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας κατοικίες σε συνδυασμό με μια πρωτοποριακή εργονομία.

Γι’ αυτό το σκοπό, επενδύουμε καθημερινά, εξασφαλίζουμε και διατηρούμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, που κρατάνε υψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιούμε τον κορυφαίο εξοπλισμό, με απώτερο στόχο, την ικανοποίηση των πελατών μας και την σύγχρονη και ποιοτική ολοκλήρωση και παράδοση όλων των έργων που αναλαμβάνουμε.

Κατόπιν πολλών μελετών, ερευνών και ένταξης νέων στοιχείων στα δομικά μας συστήματα μπορούμε πλέον να μιλάμε για μια δόμηση ενεργειακή, υψίστης απόδοση. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε. Kατασκευάζουμε πάντα με γνώμονα την αισθητική. Ο καλαίσθητος  σχεδιασμός μιας κατοικίας είναι για μας  βασικό κριτήριο αξιολόγησης του έργου μας

Πιστεύουμε ότι η καλή επικοινωνία είναι το παν στη σχέση μας με τους πελάτες. Στην Gketas Build λειτουργούμε ως ομάδα και κάθε μέλος αυτής είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει, να σας πληροφορήσει και να σας συμβουλεύσει. Το σύνολο της εργασιακής ομάδας (εκτελεστικό προσωπικό, διακοσμητές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες) είναι στη διάθεση σας και μετά την αποπεράτωση του έργου για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. 


GKETAS · BUILD

Γιατί εμάς

💬 6948527739